Az Állásbörze ideje alatt számos cég bemutatkozását ismerhetik meg az odalátogatók.
Az Állásbörze kiállítói és kísérőprogramja

Apollo_Tyres_logo_550_4b0d3

APOLLO TYRES (HUNGARY) KFT.
Az Apollo Tyres Gyöngyöshalászon valósította meg első európai zöldmezős beruházását. Az új üzem évente 5,5 millió személyautó- és kisteherjármű-, valamint 675 000 darab busz- és tehergépjármű-abroncsot fog előállítani. A cég több száz munkahelyet teremt.


Bosch_logo_80_9625d

BOSCH
A hatvani gyár a Bosch csoport gépjármű-elektronika részlegének egyik legjelentősebb gyártó központja. Világszerte több mint 600 millió hatvani termékkel – például vezérlő elektronikákkal és szenzorokkal – szerelik fel a gépjárműveket, melyek a vezetést biztonságosabbá és gazdaságosabbá teszik.


Carrier_logo

CARRIER
A Carrier jászárokszállási gyáregységben kisszériás kereskedelmi hűtőbútorokat készítünk. Legyél részese egy minőségi gyártási folyamatnak, ahol nagyra értékeljük a szakértelmedet. Nálunk a gyártási folyamatokat minimális mértékben vezérlik gépek, itt a Te munkádon van a hangsúly. A monotonitás nálunk nem tényező, mi nem robotmunkát kínálunk számodra!


centervill_logo

CENTERVILL KFT.
A Centervill Kft. 1997 óta dinamikusan fejlődő cég Hatvanban. Szolgáltatásaink közé tartoznak irodaépületek, csarnokok, társasházak villamosítása, elosztó-berendezések gyártása, gyengeáramú rendszerek kiépítése. Vásárlóink igényeit villamossági kereskedésünk is ki tudja szolgálni. www.centervill.net


LOGO_org

LKH LEONI KFT.
Az LKH LEONI Kft. a német LEONI cégcsoport leányvállalataként működik, Hatvanban. 1998 óta gyárt elektromos vezetéket az autóipar számára. Kábeleink világmárkájú gépjárművekbe kerülnek beépítésre. 176 dolgozónknak kínálunk professzionális, stabil munkahelyet, kiemelkedő juttatási csomaggal.


logo

MÁV ZRT.
Válaszd a MÁV-csoportot!
Mert…

  • számos szakterületen, országszerte kínálunk állásokat;
  • szakmai és vezetői karrierlehetőségek várnak rád;
  • szakmai fejlődésedet széles körű képzésekkel, konferenciákkal támogatjuk;
  • pályakezdőként is csatlakozhatsz hozzánk.

nordfilm

NORDFILM PACKAGING KFT.
A NORDFILM Packaging Kft. egy zöldmezős beruházásként létrejövő nyomtatott flexibilis csomagolóanyagokat gyártó vállalat, 2018 őszén kezdi meg működését Hatvanban. Termékeit az élelmiszeripar, higiéniai ipar, gyógyszeripar, állateledel ipar részére fogja értékesíteni Magyarországon és Európában.


OKTAT60_logo_for_web_RGB

OK-TAT-60 KFT.
Az OK-TAT-60 Kft. több mint 20 éves felnőttképzési tapasztalattal rendelkezik, folyamatosan igazodva az aktuális igényekhez. Komplex megoldást nyújtunk magánszemélyek és vállalatok részére egyaránt! Szeretnél egy jó szakmát? Hívj minket a +36 30 700 8999-es telefonszámon!
Nyvsz.: E-000289/2014


gyongyosi_campus

ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM
Az Eszterházy Károly Egyetem a magyar állami felsőoktatás, dinamikusan fejlődő intézménye, mely négy campuson (Eger, Gyöngyös, Jászberény, Sárospatak), öt karon piacképes képzéskínálattal, egyedi ösztöndíj-lehetőségekkel várja a diákokat. 37 alapszakon, 14 mesterszakon, 9 felsőoktatási szakképzésen, az osztatlan tanárképzésben 80 szakpáron érhetőek el szakjai.


Frissdiplomas_hu_Logo_FIN

FRISSDIPLOMÁS
Még nem találtad meg az álommunkát? Jó környezetben és csapatban akarsz dolgozni? A frissdiplomas.hu állásportálunkon rengeteg gyakornoki és pályakezdő pozíciót találsz. Regisztrálj honlapunkon, és iratkozz fel hírlevelünkre karriertippekért! Ha szívesen kapnál személyre szabott álláshirdetéseket az e-mail fiókodba, állítsd be Álláshírnökünket!


HKIK webes logo 4

HEVES MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA
A HKIK pályaorientációs programon keresztül mutatja be a látogatóknak a gazdaság munkaerőigényét. A kamara az OKOS FÜZET lakossági szolgáltatói katalógusban ingyenes megjelenési felületet biztosít a megyei vállalkozásoknak.


jobtain_logo

JOBTAIN KFT.
A Jobtain Kft. egy másfél évtizede sikeresen működő, 14 irodájával az egész országban jelen lévő munkaerő-kölcsönző cég. Célunk, hogy találkozzanak egymással a munkaerőhiánnyal küzdő cégek és a dolgozni vágyó munkakeresők, jelenleg közel 1400 munkavállaló dolgozik a Jobtain szárnyai alatt.


johnson

JOHNSON ELECTRIC
A Johnson Electric konszern a világ meghatározó mikromotor tervező és előállító nemzetközi vállalata, amely naponta 3 millió motort állít elő szerte a világon, elsődlegesen autóipari felhasználásra. Hazánkban Hatvanban és Ózdon 1 600 dolgozóval folyik a termelés, termék- és folyamatfejlesztés.


Mader_Ungarn_Logo_CMYK_3 (2)

MADER LOGISZTIKAI KFT.
A Mader Logisztikai Kft. a német Johann Mader GmbH leányvállalata. Tevékenysége a logisztikai szolgáltatás és raktározás. Jelenleg 420 munkatársunkkal igyekszünk a hét minden napján megfelelni ügyfeleinknek. Amennyiben motivál a logisztika és szeretnél egy nagyszerű csapatban dolgozni, jelentkezz!


otpbank_log_horiz_CM (2)

OTP BANK
Az OTP Csoport napjainkban, több mint 1400 bankfiókban, közel 17 millió ügyfél pénzügyi igényeire ad magas színvonalon megoldást. Ebben nagyon fontos szerepe van munkatársainknak! Szeretettel várjuk a standunknál!


Provident_Colour_Logo_RGB

PROVIDENT
A brit hátterű vállalatcsoport magyar leányvállalata az ötszörös Superbrands díjas Provident Pénzügyi Zrt., mely 2001 májusában alakult meg, s elsősorban a kis összegű, rövid futamidejű, heti törlesztésű kölcsöneiről ismert, továbbá biztosítási termékek közvetítésével is foglalkozik.


knkk

A KMKK Zrt. fő tevékenysége a közúti személyszállítás. Ezen belül menetrend szerinti és szerződéses járatok üzemeltetése. A társaság autóbusz állománya 830 db. A Hatvani Forgalmi Üzem autóbuszainak száma 84, amelyre 115 gépjárművezető áll rendelkezésre. Autóbuszok karbantartását, szervízelését, takarítását a Hatvani telephelyünkön végezzük.

 

MŰVÉSZETI KIÁLLÍTÁS
Az Ady Endre Könyvtár szervezésében június 14-én (csütörtökön) 15 órakor
két hatvani művésztanár Mátyássy Gábor és Maldrik Gábor alkotásaiból nyílik kiállítás a Gyermekfoglalkoztatóban (Hatvan Kossuth tér 24, a kastélypark Balassi úti bejáratánál)
A kiállítást megnyitja: Kocsis István ny. könyvtárigazgató
Közreműködik: Cserháti István (gitár) és Szegedi Árpád (hegedű)
A kiállítás június 16-ig látogatható!

 

TÁRLAT AZ UTCÁN
Június 15, (péntek) 11 – 18 óra
Helyszín: Hatvani Főtér (a Hatvany Múzeum előtt)
Festményekből, rajzokból, metszetekből kerül megrendezésre a VII. Hatvani utcai tárlat. Több művész a helyszínen fest, rajzol, bepillantást engedve az alkotó munkába. A rendezvényt utcai zenéléssel színesítjük.

 

BEATLES KIÁLLÍTÁS
A világon Eger városán kívül mindössze három hely van, ahol az ember hódolhat a legendás brit együttes, a Beatles emlékének. Születési helyükön, az angliai Liverpoolban, Buenos Airesben, a németországi Halléban és Hatvanban, a Hatvany Lajos Múzeumban, ahol 2018. június 16-án koncerttel egybekötött kiállításmegnyitóra kerül sor a barokk épület ódon falai között.

20 ÉVES A HATVAN TV
Két évtizede ott vannak a hatvaniak életében. Megnyitók, sporthírek, fontos események, közérdekű hatvani hírek, egyéni sorsok, örömök, hagyományok jelennek meg a képernyőkön. A Hatvan TV elmúlt 20 évét egy, a Hatvany Lajos Múzeumban megnyíló kiállítás és egy nyílt nap keretében tekinthetik meg az érdeklődők, emellett egy egész héten át archív adásokkal lesz lehetőség az időutazásra.

A kiállítás 2018.június 22-én, pénteken 17 órakor nyílik a Hatvany Lajos Múzeumban.