/
Főoldal
 


Kedves Látogatónk!

Nagy örömmel és büszkeséggel köszöntöm a Hatvan EXPO alkalmából! Számunkra, hatvaniak számára az EXPO egy majdnem két évtizede méltatlanul feledésbe merült esemény volt mindig is, melyet büszkeséggel vegyes nosztalgiával emlegettünk az elmúlt évek során. Azt hiszem, hogy minden hatvani egyik álma válhat most valóra.

Hatvani polgárként büszkeséget és izgatottságot érzek, s alig várom, hogy megkóstolhassam a Ghraoui csokigyár különlegességeit, vagy újraéljem fiatalságom zenei élményeit az LGT és az Edda koncerteken.

Családapaként örömet érzek, miközben gyermekem lelkes kérdésözönére válaszolok, ki még sosem vett részt ilyen jellegű eseményen.

Hatvan polgármestereként elsősorban hálát érzek azért a kiemelkedő és fantasztikus munkáért, mellyel kollégáim lehetővé tették, hogy Hatvan régi álma valóra válhasson. Hiszem továbbá, hogy a rendezvény szakmai előadásai, melyek idén a munkaerőpiac témájával foglalkoznak majd, komoly lépést jelenthetnek majd városunk fejlődésének néha rögös, de mindig bizalommal és hittel teli útján.

Szeretnénk, ha a Hatvani EXPO úgy vonulna majd be városunk történelmébe, mint egy új kezdet emblematikus rendezvénye. Egy új kezdeté, melyet a hatvaniak közössége teremt!

Horváth Richárd
Hatvan város polgármestere


Partnereink


client-1client-1client-1