Ismerd meg a kiállító cégek munkatársait, és találd meg az ideális munkahelyet!


Az Állásbörze kiállítói

Apollo_Tyres_logo_550_4b0d3

APOLLO TYRES (HUNGARY) KFT.
Az Apollo Tyres hazánk egyik legnagyobb zöldmezős beruházásaként Gyöngyöshalászon építette fel Európa legmodernebb technológiájával rendelkező gumiabroncs gyárát, Budapesttől egy karnyújtásnyira. Ha szeretne egy csúcstechnológiával rendelkező gyár munkatársa lenni, látogasson el standunkhoz!


Bosch_logo_80_9625d

BOSCH
A hatvani gyár a Bosch csoport gépjármű-elektronika részlegének egyik legjelentősebb gyártó központja. Világszerte több mint 600 millió hatvani termékkel – például vezérlő elektronikákkal és szenzorokkal – szerelik fel a gépjárműveket, melyek a vezetést biztonságosabbá és gazdaságosabbá teszik.


center

CENTERVILL KFT.
A Centervill Kft. 1997 óta dinamikusan fejlődő cég Hatvanban. Vásárlóink igényeit villamossági kereskedésünk széles körben ki tudja szolgálni. Szolgáltatásaink közé tartoznak még irodaépületek, csarnokok, társasházak villamosítása, elosztók gyártása. www.centervill.net


gyongyosi_campus

ESZTERHÁZY KÁROLY EGYETEM
Az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campusa agrár, közgazdász és informatikai képzésekre várja a jelentkezőket. A hallgatók gyakorlati tapasztalatot az intézmény tanszállodájában és tangazdaságában is szerezhetnek. A fiatalokat nemzetközi környezet fogadja, 40 ország 100 hallgatója tanul Gyöngyösön.


Frissdiplomas_hu_Logo_FIN

FRISSDIPLOMÁS
Még nem találtad meg az álommunkát? Jó környezetben és csapatban akarsz dolgozni? A frissdiplomas.hu állásportálunkon rengeteg gyakornoki és pályakezdő pozíciót találsz. Regisztrálj honlapunkon, és iratkozz fel hírlevelünkre karriertippekért! Ha szívesen kapnál személyre szabott álláshirdetéseket az e-mail fiókodba, állítsd be Álláshírnökünket!


HKIK webes logo 4

HKIK
A HKIK pályaorientációs programon keresztül (gyárlátogatások, iskolai kitelepülések) mutatja be az érdeklődőknek a gazdaság munkaerőigényét. Piaci pozíciója miatt különösen koncentrál a szakképzőiskolákból kikerülő pályakezdők elhelyezkedésének elősegítésére. Kiemelt céljuk a műszaki pályák előtérbe állítása.


jarasi

JÁRÁSI HIVATAL
A járás területén betölthető álláshelyekről kaphatnak tájékoztatást az érdeklődők a Heves Megyei Kormányhivatal standjánál. Szakembereink az álláskeresőknek segítséget nyújtanak a  karriertervezésben is, míg a fiatalokat pályaorientációs szolgáltatásokkal várják!


jobtain_logo

JOBTAIN KFT.
A Jobtain Kft. egy 15 éve sikeresen működő munkaerő-kölcsönző cég. Az ország szinte minden régiójában jelen vagyunk 12 irodánk révén. Munkavállalóinkkal a jelentkezés pillanatától egészen a munkaviszony megszűnéséig folyamatosan tartjuk a kapcsolatot és igyekszünk mindenben segíteni.


jons

JOHNSON ELECTRIC
A Johnson Electric konszern a világ meghatározó mikromotor tervező és előállító nemzetközi vállalata, amely naponta 3 millió motort állít elő szerte a világon, elsődlegesen autóipari felhasználásra. Hazánkban Hatvanban és Ózdon 1 600 dolgozóval folyik a termelés, termék- és folyamatfejlesztés.


knkk

KMKK
A KMKK Zrt. autóbuszos közszolgáltatását alapvetően Nógrád, Heves és Jász-Nagykun-Szolnok megyében végzi. Társaságunk várja az autóbuszvezetők és a gépjármű javítás területe iránt érdeklődő szakmunkások jelentkezését. A munkavállalók részére rendszeresen ingyenes szakmai képzéseket biztosítunk.

 


LOGO_org

LKH LEONI KFT.
Az LKH LEONI Kft. a német LEONI cégcsoport leányvállalataként működik, Hatvanban. 1998 óta gyárt elektromos vezetéket az autóipar számára. Kábeleink világmárkájú gépjárművekbe kerülnek beépítésre. 169 dolgozónknak kínálunk professzionális, stabil munkahelyet, kiemelkedő juttatási csomaggal.


Manpower_logo

MANPOWER
A Manpower a világ vezető munkaerő-piaci szolgáltató vállalatának a ManpowerGroup tagja. Magyarországon 1990 óta dolgozunk azon, hogy a munkakeresők és a munkaadók egymásra találjanak. Munkavállalók ezreinek sikerében osztozunk, akik tanácsadóink segítségével találták meg a nekik megfelelő munkahelyet.

 


logo

MÁV
Válaszd a MÁV-csoportot! Mert…
•    számos szakterületen, országszerte kínálunk állásokat;
•    szakmai és vezetői karrierlehetőségek várnak rád;
•    szakmai fejlődésedet széles körű képzésekkel, konferenciákkal támogatjuk;
•    pályakezdőként is csatlakozhatsz hozzánk.
Állásajánlatainkat keresd a http://www.mavcsoport.hu/karrier oldalon!


OKTAT60_logo_for_web_RGB

OK-TAT-60 KFT.
Az OK-TAT-60 Kft. több mint 20 éves felnőttképzési tapasztalattal rendelkezik a felnőttképzés területén, folyamatosan igazodva az aktuális igényekhez. Komplex megoldást nyújtunk magánszemélyek és vállalatok részére is! Ha fontos a tudás, hívd a 06 30 700 8999-es telefonszámot!

Nyvsz.: E-000289/2014

 


penny_sarga_keret_logo

PENNY MARKET


simplejob

SIMPLEJOB
A Simplejob állásportál azért született meg, hogy megkönnyítsük a kapcsolatteremtést a cégek és az álláskeresők között. Erre minden egyes funkcióval törekszünk, hiszen szívügyünk az álláspiac. Modern felület, modern embereknek! Ha van okostelefonod, bárhol böngészheted applikációnkat!