Hatvan Város Önkormányzata és a Frissdiplomás Kft. a Hatvan EXPO keretei között Állásbörzét szervez.

Időpont:
2017. június 16. péntek 10:00-18:00-ig
2017. június 17. szombat 10:00-17:00-ig
Helyszín: Nagy Endre Rendezvényterem; 3000 Hatvan, Balassi Bálint út 3-5.

frissdiplomas_logo303_100

A Hatvan EXPO állásbörzéjének kiállítói

aldi

ALDI
Az ALDI Magyarország 2008-ban  nyitotta meg első boltjait Magyarországon, és immár 120 üzlettel rendelkezik. A diszkont áruházlánc 18 országban, közel 10 000 üzlettel dolgozik azért, hogy vevőinek a lehető legmagasabb minőséget kínálja a legalacsonyabb áron. Legyen Ön is az ALDI Csapatának a tagja!
Cím: 2015 Biatorbágy, Mészárosok útja 2.


bosch

BOSCH
A hatvani gyár a Bosch csoport gépjárműelektronika részlegének egyik legjelentősebb gyártó központja. Világszerte több mint 600 millió hatvani termékkel – például vezérlő elektronikákkal és szenzorokkal – szerelik fel a gépjárműveket, melyek a vezetést biztonságosabbá és gazdaságosabbá teszik.
Cím: 3000 Hatvan, Robert Bosch út 1.


centervill_logo

CENTERVILL KFT.
A Centervill Kft. 1997 óta dinamikusan fejlődő cég Hatvanban. Szolgáltatásaink közé tartoznak irodaépületek, csarnokok, társasházak villamosítása, elosztó-berendezések gyártása, gyengeáramú rendszerek kiépítése. Vásárlóink igényeit villamossági kereskedésünk is ki tudja szolgálni. www.centervill.net
Cím: 3000 Hatvan, Pintér István u. 893/69 hrsz.


dechatlon

DECATHLON / DELOGIST KFT.
Az 1976-ban alapított francia központú társaság Európa piacvezető helyen áll a sporszerek forgalmazása és gyártása terén. 2010-ben nyitottam Közép-kelet európai regionális logisztikai központját Hatvanban, ahonnan 3 ország, 48 áruház eláátása és az online megrendelések kiszolgálása történik.
Cím: 3000 Hatvan, Sport u. 2.


formfl_logo

FORMA KFT.
Társaságunk 1992 decemberében alakult, családi vállalkozásként működik, amely mára Hatvan és kistérsége szabad és szakképzett munkaerő kapacitására alapozva jól prosperáló sikeres vállalkozássá nőtte kis magát. Alkalmazottak száma 120 fő. Fő tevékenysége: kötött, hurkolt, női felsőruházat gyártása. Cégünk mára 100 %-ban export piacra termel. A gazdasági stabilitást és a magas szakmaiságot folyamatos fejlesztésekkel biztosítja a vállalkozás.


 

ghraoui

GHRAOUI KFT.
Az 1805-ben alapított vállalat Budapesten születik újjá. Csepelen már működik egy gyár, hamarosan pedig elkezdődik a 12 000 nm-es hatvani üzem építése, ahol 540 új munkahelyet teremtünk. Célunk, hogy Magyarország felkerüljön a globális csokoládé ipar térképére. Első üzletünk az Andrássy úton nyílik.
Cím: 1054 Budapest, Szabadság tér 7.


Kereskedelmi s Iparkamara lapozs

HEVES MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA
A HKIK pályaorientációs programon keresztül mutatja be a látogatóknak a gazdaság munkaerőigényét. A kamara az OKOS FÜZET lakossági szolgáltatói katalógusban ingyenes megjelenési felületet biztosít a megyei vállalkozásoknak.
Cím: 3300 Eger, Faiskola út 15.


horváth rudi

HORVÁTH RUDOLF INTERTRANSPORT KFT.
A Horváth család egyéni vállalkozóként 1986-tól foglalkozik árufuvarozással, a cég ’95-től Kft-ként működik. Cégünk fő tevékenysége: nemzetközi,belföldi árufuvarozás, raktározás (Gyöngyös,Hatvan). Jelentősen növeltük a járművek állományát. Az átlagéletkoruk 2 év, magas felszereltségűek, környezetkímélőek.
Cím: 3000 Hatvan, Robert Bosch út 3.


jogpont

JOGPONTOK
A KISOZ a GINOP-5.3.3.- 15-2015- 00002 Észak-Magyarországi JOGpontok program keretében ingyenes jogsegélyszolgálati tevékenységet és döntőbírói szolgáltatást biztosít. A régióban 22 településen van ingyenes személyes jogi tanácsadás, és elérhető a telefonos, e-mailes és online jogsegélyszolgáltatás is.


johnson

JOHNSON ELECTRIC
A Johnson Electric konszern a világ meghatározó mikromotor tervező és előállító nemzetközi vállalata, amely naponta 3 millió motort állít elő szerte a világon, elsődlegesen autóipari felhasználásra. Hazánkban Hatvanban és Ózdon 1 600 dolgozóval folyik a termelés, termék- és folyamatfejlesztés.
Cím: 3000 Hatvan, Szepes Béla u. 7.


kh_logo

K&H BANK
A K&H Csoport az ország egyik vezető pénzügyi szolgáltatója, termékpalettája kiterjed a hagyományos lakossági és vállalati banki termékeken túl prémium banki szolgáltatásra, befektetési alapkezelésre, lízingre, életbiztosításra, vagyon- és felelősségbiztosításra, valamint értékpapír kereskedelemre.
Cím: 3000 Hatvan, Grassalkovich út 35.


leoni

LKH LEONI KFT.
Az LKH LEONI Kft. a német LEONI cégcsoport leányvállalataként működik, Hatvanban. 1998 óta gyárt elektromos vezetéket az autóipar számára. Kábeleink világmárkájú gépjárművekbe kerülnek beépítésre. 176 dolgozónknak kínálunk professzionális, stabil munkahelyet, kiemelkedő juttatási csomaggal.
Cím: 3000 Hatvan, Kölcsey Ferenc u. 53.


Mader_Logo_RGB

MADER LOGISZTIKA KFT.
A Mader Logisztikai Kft. a német Johann Mader GmbH leányvállalata. Tevékenysége a logisztikai szolgáltatás és raktárazás. Jelenleg 420 munkatársunkkal igyekszünk a hét minden napján megfelelni ügyfeleinknek. Amennyiben motivál a logisztika és szeretnél egy nagyszerű csapatban dolgozni, jelentkezz!
Cím: 3000 Hatvan, Turai út 312/57


mav

MÁV ZRT.
A MÁV-csoport hazánk egyik legnagyobb tradicionális, folyamatosan fejlődő vállalatcsoportja. Az ország különböző pontjain kínálunk állásokat számos szakterületen. Munkatársainkra hosszú távon számítunk, szakmai fejlődésüket széleskörű képzési lehetőségekkel támogatjuk. Csatlakozz hozzánk Te is!
Cím: 1426 Budapest, Pf. 24.


mkb

MKB BANK
Az MKB Bank hazánk egyik legrégebbi pénzintézete, országos hálózatának 69 fiókjában felkészült munkatársak, versenyképes termékek várják az ügyfeleket; a bank a legmodernebb internetes szolgáltatásokat biztosítja. Az MKB Csoport leányvállalatai a gazdaság számos területén meghatározó szerepet játszanak.
Cím: 3000 Hatvan, Kossuth tér 4.


nordfilm

NORDFILM PACKAGING KFT.
A NORDFILM Packaging Kft. egy zöldmezős beruházásként létrejövő nyomtatott flexibilis csomagolóanyagokat gyártó vállalat, 2018 közepén kezdi meg működését Hatvanban. Termékeit az élelmiszeripar, higiéniai ipar, gyógyszeripar, állateledel ipar részére fogja értékesíteni Magyarországon és Európában.
Cím: 3000 Hatvan, Bercsényi út 49.


pcm_u

PC MÉRNÖK KFT.
A tapasztalat a legtökéletesebb tanulás. Ennek fényében oktatásokat szervezünk: vadásztanfolyam, gépkezelői, hatósági, mezőgazdasági OKJ-s, és nyelvi képzéseket. Szervezés területén céges, magánrendezvényeket és gyerektáboroztatást vállalunk (osztálytalálkozók, évfordulók, baráti összejövetelek).
Cím: 3170 Szécsény, Varsányi út 2/E


petruzalek-hu

PETRUZALEK KFT.
A Petruzalek Kft. minden igényt kielégítő csomagolási rendszereket ajánl partnerei részére. Hatvanban saját habtálca gyárral rendelkezünk, ahol folyamatosan bővül termékpalettánk. Anyavállalatunk, a Sirap Gema Európa egyik legnagyobb csomagolóipari gyártója. www.petruzalek.hu
Cím: 3000 Hatvan, Bercsényi út 80.


siposcar_logo

SIPOS-CAR KFT.
Szolgáltatásaink: minden típusú gépkocsi műszaki és eredet vizsga, 3,5 t-ig gépkocsi javítás, személygépkocsi bérbeadás.
Cím: 3000 Hatvan, Bercsényi u. 76.


suhi

SUHI 92 BT.
Vállalkozásunk 1991-ben indult háztartási hűtőgépjavítással, majd 2003-ban alakult BT-á 2 fővel, és elkezdtük a klímák értékesítését, szerelését. Kiváló munkatársak csatlakoztak hozzánk. Foglalkozunk ipari jelölés technikával, szervizeléssel és szállítószalagok egyedi méreten történő gyártásával is.
Cím: 3000 Hatvan, Madách u. 6.