/
Állásbörze 2018

 

Kedves Látogatónk!

A városvezetés által kidolgozott és folyamatosan megvalósításra kerülő „Fejlődő Hatvan” program nagyon fontos eleme a munkahelyteremtés. Az utóbbi évek eredményeképpen Hatvan igazi iparilag fejlett várossá vált, és büszkén állíthatom, hogy mi vagyunk hazánk egyik legnagyobb új munkahelyteremtő városa. Az elkövetkező két esztendőben Hatvanban várhatóan mintegy 1600-2000 új munkahely létesül, ami egyszerre óriási eredmény és hatalmas kihívás is.

Ezért folyamatos koordinációval szeretnénk segíteni a munkavállalók és a Hatvanban tevékenykedő vállalkozások egymásra találását. Ennek megvalósulása érdekében rendezzük meg idén is az Állásbörzét a Nagy Endre Rendezvényteremben.

A nagyszabású munkahelytoborzó esemény tekintetében úgy gondolom, nem ok nélkül vagyunk bizakodóak. Hiszen a tavalyi Állásbörzén több mint ezren regisztrálták munkába állási szándékukat valamely, a börzén résztvevő cég standjánál. Külön örömömre szolgált, hogy a rendezvényre több száz végzős diák és pályakezdő is kilátogatott.

Kívánom, hogy a mostani Állásbörze is legalább ilyen sikeres legyen a munkavállalóknak és a munkaadóknak egyaránt!

Horváth Richárd
Hatvan város polgármestere


Partnereink


client-1client-1client-1