Ismerd meg a kiállító cégek munkatársait, és találd meg az ideális munkahelyet!

A nyereményjátékon bárki részt vehet – ez a pontgyűjtő füzet kell hozzá!

Látogasson el a Hatvani Állásbörze kiállítás helyszíneire (Nagy Endre rendezvényterem, Gyermekfoglalkoztató, Pillangó cukrászda melletti szabadtéri galéria, Hatvany Lajos Múzeum), és gyűjtse össze mind a 4 pecsétet a rendezvények helyszínén.

Töltse ki a jelentkezési lapot, melyet a füzet következő oldalán megtalál!
A kitöltött lapot adja le a Nagy Endre rendezvényterem info standjánál, vagy a Hatvany Lajos Múzeumban 2018. június 16., szombat 16 óráig.

Sorsolás: 2018. június 16., szombat 17 óra Jam Garden (Grassalkovich Művelődési Ház udvara)

A játékban való részvétel önkéntes, a kitöltött jelentkezési lap leadásával egyben hozzájárul megadott adatainak kezeléséhez is. Adatait az adatkezelő Média-Hatvan Nonprofit Közhasznú Kft. kizárólag ezen játék keretében és időtartama alatt használja fel, figyelemmel a cég adatvédelmi és adatkezelési szabályzatában foglaltakra. A nyereményszelvények az eredményhirdetést követő napon megsemmisítésre kerülnek.

Záradék
Adatai helyesbítését, zárolását, törlését a szabályzatban foglaltak szerint kérheti (GDPR) az adatkezelést korlátozhatja, az ellen tiltakozhat, illetve adatok hordozhatóságának joga illeti meg, az adatkezelési hozzájárulást bármikor visszavonhatja. Adatkezelésének jogszerűségének kifogása esetén a Bírósághoz vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információs Hatósághoz fordulhat.

Fődíj: 3 nap két éjszaka, két fő részére Imola Platán Hotel Eger ****
Díjak:
1 db LG Full HD Led TV 108 cm
1 db Samsung T560 Galaxy tablet
Sporteszközök, tárgynyeremények, élményajándékok több, mint 600.000 Ft értékben!